21 September 2016

You seem to like it on your knees

Olin ihan täpinöissä et jeejjetijee tänää tulee hyvii asukuvii pitkäst aikaa ja sit tää oli paras :Dd Anyways, tää tämmönen hyvin paljon käytössä ollut kokonaisuus. Housut ja takki varsinkin. 

top vintage via etsy jacket + pants lindex

Etsy on vintagen kultakaivos..

18 September 2016

Helo.. it's me
Muistin eilen tossa ollessani suihkussa että hei mullahan on se blogi.... perus vuoden breikki mut ei he mitää onneks on nyt hyvä syy palata.

Perustin siis kesällä toiminimen called ingacecilia jolla myyn vintagea ja tuunattua vintage. Uniikkia, laadukasta ja värikästä. That's how I want my clothes. Tässä muutama tuottamani kuva jotka on all styled and shot and modelled by me. Do it yourself on näköjään mun motto kaikessa.

Pikku bisnekseni on myös herättänyt kuvaamishaluni ja ideoita ois vaikka mihin. Tosin tilan tai mallin puute tulee useimmiten vastaan. Jos tätä kukaan edes lukee ja on ihanan erilainen ja mystinen kameran edessä niin tekisin mielellään hänen kanssaan yhteistyötä :)

Anyways tää blogi ois taas jees herättää eloon. Mun visuaalinen näkemys ja ilmaisu toteutuu parhaiten tässä muodossa. Ja päätin myös pitää tän nykyisen nimen koska tarkoituksena on jatkaa "personal style bloggerina" ja jakaa mun ajatuksia ja vinkkejä pukeutumisesta. Kirjoittaminen on terapiaa